Om Bruun Hansen

Fokus på kvalitet og design, der er unikt på markedet

Bruun Hansen er dansk design til den kræsne køber, der ønsker møbler i højeste kvalitet som er forenet i et smukt og enkelt design.

Møblerne er designet med perfektionisme og sans for tiden og detaljen. Derfor passer de også perfekt til mange indretningsstile – enten som et stilfuldt supplement eller som det centrale møbel i et rum.

Håndlavede møbler i massiv beton

Alle møbler er håndlavet og produceret i Danmark af Bruun Hansen. Bordben og stel er tilpasset hver enkelt møbelserie, og alle bordpladerne er af 100 % massiv beton. Det er flot, dansk design, når det er bedst. Møbelsortimentet består i dag af flere møbelserier, hvor kun de bedste modeller er udvalgt.

Betonborde fra Bruun Hansen går igennem en omfattende fremstillingsproces, hvilket er med til at skabe det flotte, unikke design, som alle vores møbelserier er kendetegnet ved. Du får indflydelse på fremstillingen af hvert enkelt betonbord gennem valg af bordets udseende, bordben og stel. Derudover kan du også få tilført én af tre valgfrie overfladebehandlinger, der hver især giver yderligere fordele til det enkelte betonbord.

Familiedrevet virksomhed

Bruun Hansen er stiftet af Thomas Bruun Hansen. Hans tanke bag det unikke møbelkoncept er at skabe borde i et stilrent design, hvor det rå beton danner en perfekt sammenhæng mellem funktionalitet, design og indretningen i din bolig.