Persondatapolitik

Bruun Hansen er ansvarlig for de personoplysninger du giver, i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

Bruun Hansen IVS
Jellingevej 5, 5.
9230 Svenstrup J
Danmark
Cvr. 39551179

For at kunne indgå en aftale om køb via vores hjemmeside, skal du når du køber et møbel hos Bruun Hansen, registrere dig med navn, adresse, postnummer telefonnummer og e-mail.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. I enkelte tilfælde anvendes dine personoplysninger før eller efter et køb. Det kan fx være i forbindelse med en forespørgsel fra dig pr. mail, eller ved en håndtering af en reklamation fra dig.
I forbindelse med levering af dit møbel, samarbejder vi med et fragtfirma som får adgang til dine oplysninger. Vores samarbejdspartnere behandler udelukkende oplysningerne på vegne af os, og må ikke bruge dem til egne formål. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Kortoplysninger afgivet ved køb videregives direkte til Clearhaus og er ikke tilgængelige for webshoppen eller Bruun Hansen’s personale.
Bruun Hansen benytter en webbutik løsning, der på vegne af Bruun Hansen indsamler de oplysninger, som er nødvendige for sikre gennemførelsen af din ordre. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Kun relevante medarbejdere har adgang til de oplysninger der registres om dig.

Bruun Hansen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores møbler
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Som registreret hos Bruun Hansen, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig, ligesom du har ret til at få korrigeret unøjagtige eller ukorrekte oplysninger. I nogle tilfælde har du ret til at få slette persondata, hvis du anmoder herom. Når Bruun Hansen anvender dine personlige oplysninger elektronisk, efter dit samtykke eller i henhold til en aftale, har du ret til at få sendt en kopi af dine data på en struktureret og almindelig måde samt i et maskinlæsbart format. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bruun Hansen via e-mail: info@bruunhansen.dk 

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, såkaldte ”cookies”, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. ”Cookies” kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for ”cookies”. Hvis du sletter eller blokerer ”cookies” vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig. Du kan risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder ”cookies” fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook Pixel og Analytics
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google AdWords
  • Raptor Services

Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af de pågældende persondata. Persondata vil blive opbevaret i en passende periode efter handlens afslutning, hvilket Bruun Hansen er forpligtet i henhold til blandt andet bogføringsloven. Dette vil normalt være minimum 5 år. Der kan i visse tilfælde være grundlag for at opbevare oplysninger længere, men kun sjældent i mere end 10 år. Den dataansvarlige er Thomas Bruun Hansen. 

Henvendelser vedrørende persondataloven i forbindelse med behandling af personoplysninger kan rettes til info@bruunhansen.dk . Indgivelse af klage vedrørende behandling af dine personoplysninger kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Bruun Hansen - er du under 18 år skal du fremsende et gyldigt samtykke fra din forældremyndighedsindehaver.
Der kan være behov for, at opdatere vores persondatapolitik. Den seneste udgave af vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.